خورش به

 

 

مواد لازم:براي 6 نفر


 

گوشت
400 گرم
آلوي خورشتي(در صورت تمايل)
150 گرم
به
300 گرم روغن
3 قاشق غذاخوري
لپه 100 گرم پيازمتوسط 2 عدد شكر 2 قاشق سوپ‌خوري رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري نمك و فلفل و دارچين به ميزان دلخواه

 

 

 

طرز تهيه:

ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخ‌شده كمي تفت مي‌دهيم. لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به‌ را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف مي‌كنيم.

 

به زود پخته مي‌شود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه مي‌كنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه مي‌خواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را مي‌توانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.

منبع:jamejamonline.ir

آشپزي, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, خورش به آشپزي, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي, خورش به
نوشته شده در  2015-04-16  توسط taavony 


رپورتاژ
انتخاب جراح بینی - بهترین جراح بینی
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
جشن عروسی
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
دوربین مداربسته دیجی همکار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
جدیدترین تجهیزات تالار
دوربین مداربسته
لیپوماتیک
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
نقش دینگ در صنعت حمل و نقل
عوارض روغن خراطین
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
انجام پایان نامه مدیریت
نمایندگی برندها در ایران
فروشگاه اسباب بازی بازیجو

لینک های مفید
تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ